PRIJAVE U TIJEKU: Upiši novi ciklus edukacija iz prirodne kozmetike

Otvorene su prijave za upis u edukaciju: Samostalna izrada prirodne kozmetike koja će početi sredinom rujna u našoj udruzi. Prijave se primaju do 10. rujna ili do popunjenja predviđenih mjesta.  Naši kapaciteti su ograničeni pa treba odlučiti brzo.

Piše: Meri Popović, fitoaromaterapeut

Sredinom rujna započinjemo s novim ciklusom radionica iz prirodne kozmetike za početnike i one koji već nešto malo znaju o prirodnoj kozmetici, fito i aromaterapiji.

Počinjemo s osnovama primijenjene aromaterapije i jednostavnim pripravcima, te postupno nadograđujemo znanje u dubinu i u širinu.

Cilj je edukacije je da nakon 7 modula (9 radionica) budete osposobljeni za samostalnu izradu svih prirodnih pripravaka za njegu kože i kose – melema, gelova, mlijeka, maski, sapuna, aromaterapijskih soli i kuglica, pasti za zube, šampona, regeneratora i maski za kosu, pakunga za razna stanja vlasišta, emulzija, krema i seruma za sve tipove i stanja kože.

Kome je edukacija namijenjena?

Zapravo svima koje interesira taj dio aromaterapije, koji vole sebe i radije biraju prirodno. Neki se prirodnoj kozmetici okrenu jer imaju neki problem vezan uz kožu koji dugo ne mogu riješiti ili im se neprestano vraća, neki jer žele ublažiti i usporiti posljedice starenja, neki pak, jer spoznaju da je to u stvari (naj)bolji izbor.

Prirodna kozmetika neminovno zadire i u fitoaromaterapiju, ona pak u dio koji se bavi zdravljem. Sve je čvrsto povezano u zanimljivo klupko koje ćemo malo pomalo namatati, ali i rasplitati.

Treba li ispunjavati određene uvijete?

I da i ne.

Potrebno je imati želju za učenjem i volju za naučiti. Iako možemo obećati da će biti zabavno, biti će i teško i trebati će raditi. Ovakve grupe imaju smisla jer se stvaraju nova prijateljstva povezana istim interesima što je neobično važno kada se savladavaju nova znanja.

Naša udruga okuplja cijelu svitu ljudi koji vole, žive i rade aromaterapiju i na to smo neobično ponosni. Dio smo nečeg iznimno lijepog.

Kako izgleda radionica?

Sve radionice sastoje se od nastavnog dijela u kojem se savladava teorijski dio. Ovaj je dio iznimno važan i bez njega praktični dio, koji slijedi, zapravo nema svrhu. Prilagodili smo se novim uvjetima, pa se taj dio odgleda putem video predavanja, a na praktični dio radionice polaznik dolazi u Udrugu.

Na radionici svaki polaznik samostalno izrađuje pripravke kako bi stekli i nešto rutine. Važan dio edukacije je i skripta koja prati svaki modul i koja sadrži teorijski dio i sve formulacije koje se na radionici izrađuju, pa su polaznici na kraju edukacije, zapravo opremljeni velikim praktičnim priručnikom.

Kada edukacija počinje?

Prva radionica biti će negdje polovicom rujna. Kada oformimo grupe, dogovoriti ćemo točne datume u dogovoru s polaznicima. Edukacije su uglavnom utorkom ili petkom, od 18 do 20.30 h. Cijene pojedinih radionica možete provjeriti ovdje. Članovi Udruge imaju popust, a učlaniti se možete kada budete dolazili na prvu radionicu. Ili to učinite putem on line formulara.

Radionice traju do lipnja u ritmu jedna na mjesec. U lipnju se piše završna provjera znanja i dobije se certifikat o položenoj edukaciji. Certifikat nije odobren od RH i ne može se upisati u radnu knjižicu.

Kako se prijaviti i gdje dobiti dodatne informacije?

Prijaviti se možete na web stranici udruge putem formulara, telefonom ili preko naše fb stranice. Na isti način možete dobiti i sve dodatne informacije.

Prijave traju do 10. rujna 2021. godine.

Broj mjesta je ograničen zbog veličine prostora i drugih radionica i aktivnosti koje se održavaju u udruzi. Po ispunjenu broja polaznika  prijave više neće biti moguće do sljedeće godine.

Veselimo se još jednom novom početku, novim polaznicima, članovima i simpatizerima.

Prijavi se!
Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.