Edukacija iz fitoaromaterapije

 

Novi ciklus edukacije iz fitoaromaterapije spaja znanje i iskustvo stečeno stalnim educiranjem i školovanjem na polju fitoaromaterapije  i radom s klijentima. Naš pristup edukaciji je manje konvencionalan od onih što se na hrvatskom tržištu nudi, kompaktniji je i praktičniji.  Dajemo prednost praksi i rješavanju konkretnih problema gdje je fitoaromaterapija učinkovito rješenje.

Dobivena znanja primjenjiva su u svakodnevnom životu u smislu pomoći kod određenih zdravstvenih tegoba kao i u prevenciji bolesti te očuvanju zdravlja.

KAKO IZGLEDA PROGRAM EDUKACIJE?

Edukacija je podijeljena na 10 modula u kojima fitoaromaterapiju učimo primjenjivati prema organskim sustavima.  U svakom modulu  ćemo objediniti znanja anatomije, fiziologije, farmakognozije te fitoaromaterapije vezana uz pojedino područje. Rad je zamišljen kao interaktivan s naglaskom na primjere iz prakse. Kroz dva modula koje smo nazvali Praktikum naučit ćemo izrađivati sve aromaterapijske  pripravke.

KADA  I GDJE SE ODRŽAVA NASTAVA?

Edukacija se održava vikendom, subotom i nedjeljom, 8:00-12:00h u prostoru naše Udruge na Vežici u ritmu jedan vikend mjesečno.  Ciklus edukacija započinje u siječnju i traje do lipnja u kojem odrađujemo prvi dio praktične nastave.  Pauza traje kroz srpanj i kolovoz,  pa se edukacija nastavlja u rujnu. Završava u prosincu, zaključno s praktičnom nastavom i završnim radom.

Datumi za prvih pet modula:

14. i 15. siječnja 2023

11. i 12. veljače 2023.

11. i 12. ožujka 2023.

15. i 16. travnja 2023.

13. i 14. svibnja 2023.

 

RADNI I NASTAVNI MATERIJAL

Nakon svakog modula polaznici dobivaju pisane materijale s predavanja u ppt obliku, a nakon praktične nastavke sve pripravke koje su izradili.

KOME JE EDUKACIJA NAMIJENJENA?

Svima koji bi željeli unaprijediti svoje znanje o fitoaromaterapiji. Zakonski sustav kod nas ovo zanimanje prilično marginalizira, pa je naša ideja edukacije okrenuta polazniku samom. Unaprijediti sebe, život i zdravlje svoje obitelji, svojih prijatelja i poznanika. Za upis nema uvjeta osim završene srednje škole.

Prednost upisa na Edukaciju imaju naši članovi i oni koji su završili Edukaciju iz prirodne kozmetike.

Radi se u malim grupama.

Po završetku svih modula edukacije i obranjenom završnom radu polaznik dobiva certifikat kao potvrdu o završenoj edukaciji. Edukacija se ne upisuje u radnu knjižicu.

ŠTO NAS ČINI DRUGAČIJIM?

Ono po čemu smo sigurno drugačiji od svih drugih koji se bave edukacijama je naše nastojanje da se stvori zajednica ljudi sa sličnim interesima koji se međusobno podržavaju i pomažu. Udruga ljude već samom etimologijom riječi udružuje i sama po sebi je sustav nadogradnje i međusobne interakcije. Nakon edukacije niste prepušteni sami sebi, već u zajednici sličnih imate sistemsku podršku i neprestanu nadogradnju.

MOGU LI EDUKACIJU POHAĐATI PARCIJALNO?

Naravno. Za sve one koji bi htjeli obnoviti znanje ili pristupiti samo nekom od modula ta je mogućnost otvorena u slučaju da ima dovoljno raspoloživih mjesta u grupi. To ne vrijedi za module Praktikuma. Uvjet pristupanja Praktikumu su završeni svi nastavni moduli.

KADA KREĆE EDUKACIJA?

Ciklus edukacija započinje u siječnju te s ljetnom pauzom, koja uključuje srpanj i kolovoz,  završava u prosincu, zaključno s praktičnom nastavom. Nakon svakog modula polaznici dobivaju pisane materijale s predavanja u .ppt obliku, a nakon praktične nastavke sve pripravke koje su izradili.

CIJENA I PLAĆANJE EDUKACIJE

Moduli se plaćaju u ritmu jednom na mjesec kako se pohode. Cijena pojedinog modula istaknuta je na stranici na kojoj se opisuje nastavni dio modula.

Edukaciju vodi Milena Gemić, magistra farmacije i fitoaromaterapeut.

Za sve edukacije potrebno se prijaviti jer je broj mjesta u grupi ograničen.

Prijavi se!

MODUL 1. – UVOD U FITOAROMATERAPIJU