Kompletna edukacija iz prirodne kozmetike

Kompletna edukacija iz prirodne kozmetike

Na pitanje što je prirodna kozmetika, čak i oni koji se s njom bave vrlo često ne znaju dati konkretan odgovor. Osnovni cilj prirodne preparativne kozmetike jest da se ugradi u kožu i pomogne joj povratiti njenu glavnu funkciju – elastičnost i vlažnost. Sastojci prirodne kozmetike slični su sastavu naše kože pa imaju sposobnost upijanja u dublje slojeve gdje će potaknuti organizam da proizvodi kolagenska i elastinska vlakna, da stvara lipidne barijere koji će kožu štititi od negativnih vanjskih utjecaja te aktivirati prirodne metaboličke procese kože. Njene su sastavnice prvenstveno funkcionalne, organizam ih lako u sebe ugrađuje jer su prirodne, neškodljive i svrsishodne.

Prednost samostalne izrade kozmetike leži najviše u činjenici da sami biramo sastojke i radimo pripravke potpuno prilagođene tipu i potrebama vlastite kože. Kroz kratko vrijeme korištenja prirodne kozmetike uvidjet ćemo sve njene beneficije jer ima onaj „wow“ efekt. Ipak, prava nagrada u smislu dobro tonizirane, elastične, zdrave i hidratizirane kože stići će kroz duže vrijeme. Priroda ima svoj put, i kao sve dobro i vrijedno ne daje instantne rezultate. No put je prekrasan, i vrijedi ga proći.

Naša edukacija iz prirodne kozmetike sastoji se od 7 modula kroz koje se polako napreduje od jednostavnih prema kompleksnijim pripravcima. Svaki modul ima teorijski i praktični dio. Na ovim radionicama polaznici samostalno izrađuju sve pripravke uz naše stručno vodstvo i sa svake edukacije odlaze sa skriptom koja sadrži teorijski dio i sve recepture koje se izrađuju na edukaciji, te s pripravcima koji su sami napravili. Radi se u malim grupama (6-8 polaznika). Edukacija se planira tako da svaki mjesec imamo na programu novi modul.

Edukacija je prilagođena potpunim početnicima i ne zahtijeva predznanje, samo dobru volju i želju za učenjem. Po završetku kompletne edukacije svi polaznici su sposobni i obučeni samostalno izrađivati vlastite pripravke prirodne kozmetike.

Edukaciju je osmislila i vodi Meri Popović, fitoaromaterapeut.

Za sve edukacije potrebno se prijaviti jer je broj mjesta u grupi ograničen.

Prijavi se!