Radionice u Udruzi EteriCo

Ciklus radionica “Tajne vještine”

Tajne vještine, ciklus je stručnih radionica za početnike i napredne ljubitelje prirode.

Ove radionice namijenjene su onima koji tek upoznaju svijet ljekovitog bilja i eteričnih ulja, ali i onima koji su se sami odvažili i već krenuli s izradom prirodnih i ljekovitih pripravaka za sebe i svoju obitelj. Na svim radionicama polaznici će sudjelovati u izradi pripravaka i sve što samostalno naprave će nositi kući. Radit će se u manjim grupama. Teorijski dio, ako ga ima, savladava se u prvom dijelu radionice, ali i kroz diskusiju polaznika s predavačem. Za neke radionice bit će potrebno predznanje, to će biti jasno naznačeno u opisima radionica.

LJEKOVITI ULJNI MACERATI I PRIPRAVCI OD MACERATA

Gostovanja

Naša je Udruga domaćin brojnih zanimljivih radionica gostujućih predavača, tako da se kod nas možete baviti raznim aktivnostima – nekuhanjem sirovih slastica, izradom svijeća, slikanjem i raznim drugim sadržajima, kao i poučnim predavanjima.

Rezervacija termina edukacije

Ovdje se možete prijaviti za željeni modul. S obzirom da termini nisu stalni i ne znaju se unaprijed, kontaktirat ćemo vas sa svim potrebnim informacijama putem e-maila ili na broj telefona koji ostavite u prijavnici.

[Ispunjavanjem ovog obrasca potvrđujem da Udruga EteriCo ima moju suglasnost za prikupljanje i obradu osobnih podataka u skladu s Općom uredbom za zaštitu osobnih podataka].

Suglasnost za prikupljanje i obradu osobnih podataka u skladu s Općom uredbom za zaštitu osobnih podataka.