Aromaterapija za dom

Aromaterapija za dom obuhvaća puno više od mirisnih sinergija kojima ćemo dom ispuniti ugodnim notama eteričnih ulja koje će dignuti raspoloženje ili napraviti siguran kutak od bakterija i virusa.  Naučiti ćemo uz pomoć eteričnih i biljnih ulja njegovati pokućstvo od kože i drva, izaći na kraj s kućnim nametnicima, napraviti prirodne mirisne pripravke za posteljinu i složene sinergijske mješavine za specifične potrebe svake prostorije u kući

Radionica je nastavak na prvu radionicu iz ovog ciklusa i  sastoji se od teorijskog dijela u trajanju od oko sat i trideset. Ova radionica je velikim dijelom aromaterapeutska, pa ćemo govoriti o eteričnim uljima koja se u kućanstvu mogu  koristiti zbog njihovog specifičnog djelovanja. Poseban naglasak staviti ćemo na sigurnost upotrebe i na njihovo specifično djelovanje na česte kućne napasnike i štetočine.

U praktičnom dijelu radionice izraditi ćemo nekoliko pripravaka za njegu kože i drva, te nekoliko sinergijskih mješavina za održavanje čistoće i zdravlja, mirisne pripravke za posteljinu i sl.

[/tx_column]
  • Trajanje radionice: 4 sata
  • Cijena radionice: 480 kn
  • Cijena radionice za članove udruge: 380 kn (odobren popust od 20%)
  • Radionicu osmislila i vodi: Meri Popović, aromaterapeut
Prijavi se!
[/tx_row]