Savjetovanja

Termin za konzultaciju možete zatražiti na kontakt Udruge.

Naša udruga nudi mogućnost osobnih konzultacija i savjetovanja na polju fitoaromaterapije i nutricionizma, u svrhu poboljšanja zdravlja i kvalitete života.

Fitoaromaterapija spaja svijet ljekovitog bilja i eteričnih ulja i vrlo je učinkovita kod mnogih zdravstvenih tegoba koje su danas, nažalost, sve učestalije. Život je sve zahtjevniji i stresniji, jedemo brzo, rafinirano i neredovito. Naše životne navike su katkada uzrok, a katkada trigger razvoju bolesti. Alergije, autoimune bolesti, nervoze, nesanice, depresije, iscrpljenost, tegobe i teškoće i problemi u radu probavnog, endokrinog i hormonskog sustava, te cijeli niz bolesnih stanja kože, od akni do psorijaze ili gljivičnih i bakterijskih infekcija, sve su to stanja kod kojih fitoaromaterapija ima što ponuditi. Oporavak nakon traume ili operacije, zacjeljivanje, tretmani bolnih u upaljenih mišića i zglobova, to je već gotovo nezamislivo bez fitoaromaterapije.

Izrazito suha ili masna koža, prve bore (pa i „druge“ bore ), dermatitisi, rosacea, psorijaza, hiperpigmentacije, ispadanje kose, seboreja, gingivitis i parodontoza – aromaterapija ima odgovor. Neka stanja su nažalost nepopravljiva, ali ih se može uspješno držati pod kontrolom.

Kroz radionice koje održavamo možete i sami puno naučiti napraviti jednostavnije pripravke i pomoći sebi i svojim bližnjima upotrebom ljekovitog bilja i aromaterapije, i to je vjerojatno najbolji put.

Drugi najbolji put je pokušati iskoristiti prirodu u svoju korist. Obratite nam se za pomoć s povjerenjem i zatražite termin za savjetovanje.

Adresa: Ulica Dr. Zdravka Kučića 39a, Rijeka 51000

  eterico.udruga@gmail.com
  092 341 5822