MODUL 9 – Imunitet i dišni sustav

Prestanak disanja nužno vežemo uz prestanak života.   Ako dišni sustav i nije fundamentalan, dah poistovjećujemo sa životom samim. To je sustav koji nas je izdvojio nad svim živim stvorovima na zemlji, tu je smješten naš glasovni organ, naše vlastite orgulje kojima se izražavamo i kroz koji se definiramo kao posebna vrsta koja komunicira govorom.

Udahom, nužnim za dovod kisika za život svake stanice u sebe unosimo ono što nas okružuje, unosimo izvanjski svijet. Živimo u kompliciranom, ekološki narušenom okolišu, često ni sami sebi nismo najbolji prijatelji vlastitim izborima. Cijeli niz tegoba vezanih uz dišni sustav utemeljene su upravo na njegovoj bliskoj vezi s vanjskim. Svakim novim udahom kojim grabimo zrak za održavanje života unosimo i cijeli niz patogena  i alergena. Tu započinje i prva crta imunološke obrane.

U ovom se modulu bavimo najčešćim tegobama dišnog sustava, ali i onim koje su manje česte i na koje konvencionalni lijekovi nemaju odgovarajući efekt.  Alergijske bolesti su među najučestalijim bolestima današnjice, ni za njih medicina odgovora nema. Nije fitoaromaterapija svemoguća, no ona objedinjuje ono što nam je oduvijek dano. Ljepota prirode je u njenoj blagosti. Ona zna dodirnuti nježno, ali čvrstom rukom.  Pokušati ćemo naučiti upravo to

  • Trajanje edukacije: 12 sati  (kroz 2 dana, vikend)
  • Cijena edukacije: 110 € / 825 kn
  • Cijena edukacije za članove udruge: 88 € / 660 kn (odobren popust od 20%)
Prijavi se!

MODUL 10 – PRAKTIKUM 2. DIO