AKCIJA UDRUGE “KOGA BRIGA”: Bili smo na Brudetijadi jer nas je briga

Odlična organizacija, dobar feeling i vrhunska zabava krasi sve akcije udruge “Koga briga” koja je naumila skupiti prilično veliki iznos kako bi nabavili četiri lokomata.


Ekipa iz „Eterica“ pridružila se humanitarnoj akciji udruge „Koga briga“ iz Rijeke i sudjelovala u natjecanju u kuhanju brudeta na plaži Kantrida. Na drugoj, sad već tradicionalnoj, brudetijadi na Morskom prascu 16 ekipa skuhalo je više od 200 porcija brudeta koje su po simboličnoj cijeni prodani posjetiteljima i kupačima.

Odlična organizacija, dobar feeling i vrhunska zabava krasi sve akcije ove udruge koja je naumila skupiti prilično veliki iznos kako bi nabavili četiri lokomata, uređaja koji služe za rehabilitaciju i vraćanje funkcionalnosti donjih ekstremiteta odraslih i djece.

Na svima nama je da im pomognemo u tom cilju, pa vas pozivamo da se i ubuduće pridružite njihovim akcijama. Mi sigurno hoćemo.

Moramo se i pohvaliti. Naša ekipa je skuhala, po ocjeni stručnog žirija, najkreativniji brudet, a kolege s kojima smo dijelili stol, predstavnici Primorsko-goranske županije,  skuhali su najbolji brudet.

Zahvaljujemo i svim članovima i prijateljima udruge koji su nas došli podržati.

Neka nas sve bude briga. I da. Važ je naš ☺

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.