Plan i program za prosinac

Ovaj mjesec smo već standardno u skraćenom izdanju jer se spremamo za blagdansko vrijeme pa završavamo polugodište 18.12. u srijedu i to s jednim domjenkom i prvom ikad održanom u nas tomobolom!
Prije toga, Modulić Peti – Aromaterapija usne šupljine, već je pun s našim polaznicama iz ciklusa modularnih radionica. Datumi su 6. i 10.12. Ukoliko bude dovoljno zainteresiranih moguće otvorimo i još jedan termin i to na datum 17.12.
Edukacija iz fitoaromaterapije polako ali sigurno ide dalje i već smo na trećem modulu  – lokomotorni sustav, a s kim drugim nego s našim stručnjakom za taj sustav – Goran Gogi Gogić Smirčić. Datumi su 14. i 15.12. , i edukacije je zasad puna, aliii ukoliko se oslobodi mjesto javljamo se redom strpljivima s popisa . 🙂
Na meniju u prosincu su i dvije radionice izrade svijeća 4. i 16.12u 18 h, koje kod nas drži Katarina Kalčić Keti, nekima znana kao voditeljica svih onih divnih radionica čuda i čudesa u ex Lumosu. Oba termina su puna, a Keti vas upisuje i za posljednji u serijalu svijeća koji će se održati u siječnju, točnije 22.1.2020. Sve prijave idu direkt njoj na tel : 092/280 4277 , na mail: ketica782@gmail.com ili direkt u inbox na facebooku – Katarina Kalčić.
Još jedna Sirove s(tr)lastice radionica koju vodi Maja Barić (Cake or die!) u kojoj se učite kako napravite zdrave i sirove torte i kolače. Prijave također direkt Maji na broj: 091/ 923 8596
Termin finog papanja je: 11.12. u 18 h.

Evo i kalendarića za prosinac. ?

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.