Evo kako i kada počinjemo s edukacijom i radionicama ;)

Dobra vijest za sve naše članove: krećemo s edukacijama i radionicama.  Jana slaže raspored za svibanj, šalje mailove i formira grupe. Imamo nešto radionica za nadoknaditi, no ipak ćemo pokušati sve programe dovršiti do ljetne pauze.


Mi nismo mirovali,  destilirali smo, pripremali nove programe kako bi bili u skladu s novom situacijom. Do daljnjega neće biti radionica i predavanja s većim brojem polaznika, no zato će biti više radionica na kojima će svatko imati priliku samostalno izraditi pripravke.

Pripremile smo novi ciklus radionica koji će biti dostupan za sve zainteresirane i za većinu programa neće biti potrebno predznanje.

Edukacija iz prirodne kozmetike se nastavlja, neki su već dobili obavijest. Kako bi skratili vrijeme koje provodimo u zatvorenom prostoru teorijski dio napravit ćemo on line, a praktični ćemo napraviti u udruzi. Oni koji su ga već poslušali, ne moraju sudjelovati u on line dijelu. Ako netko pak ima volju jer osjeća da je zaborav učinio svoje, javite Jani da vas ubaci za on line nastavni dio.

Edukacija iz fitoaromaterapije se također nastavlja, a polaznici će biti uskoro obaviješteni o svemu.

Puno vas je slalo upite sa željama da napravimo on line edukacije i radionice i to je bio naš dugoročni plan (od prije nekoliko godina). Zahvaljujemo svima na podršci i interesu. Nešto ćemo i realizirati, no ne na brzinu i pod must. Htjeli bi da i oni koji budu u tim edukacijama sudjelovali ne budu zakinuti za baš ništa, čak štoviše, da im se pruži mogućnost konzultacija i komunikacije s predavačem, onako kako to imaju naši polaznici, tako da postanu pravi članovi Udruge.

Za koji dan predstavljamo novi ciklus radionica, do tad koristimo još ovih par slobodnih dana za uživanje u prirodi.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.