Predavanje: Plasiranje proizvoda na tržište

U utorak, 8. lipnja u 18 sati u  Udruzi Eterico, Rijeka, održat će se predavanje VLASTITO ISKUSTVO: PLASIRANJE PROIZVODA NA TRŽIŠTE by Matea Roksandić – Mojo cosmetics. Cijena predavanja 150 kn, 120 kn za članove Udruge (odobren popust od 20 %).
Našu dragu Matea Roksandić vjerujemo znate. Neke od vas su sjedile s njom u klupi dok je izučavala kozmetiku za atopijski dermatitis na našim radionicama, neke su pak sjedile na njenom prvom predavanju o istom, a sada možemo popratiti još jedan korak u Mateinom životu, odluku da sa izradom kreme protiv atopijskog dermatitisa ide all the way i postane poduzetnica.
Napisati poslovni plan, dobiti pozitivnu ocjenu, uzeti državne poticaje, otvoriti firmu i odlučiti se za laboratorij koji će proizvod izrađivati. Mislite li da tu sve staje ili tek priča započinje?
U pravu ste, Matea će nam pokazati da time tek počinjemo načimati srž pojma plasiranje proizvoda. Što su analize, koje su potrebne, gdje ih napraviti, ambalaža i pakiranje proizvoda, tiskanje materijala? Marketing, oglašavanje? I još desetine pitanja i odgovora dati će nam na predavanju.
Prijave obavezne. Broj mjesta na predavanju je ograničen, pa nemojte dugo čekati s prijavom.
Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.