DIJELIMO BESPLATNU CIJELOGODIŠNJU EDUKACIJU IZ PRIRODNE KOZMETIKE

I ove godine smo odlučile nagraditi motivaciju, želju za učenjem i kreativnost. Pošaljite nam pismo, video zapis ili štogod vam padne na pamet, ali dokažite da vi taj koji ovu edukacij zaslužuje. I požurite, rok je kratak. Uskoro startamo!
Nismo nikada bili elitisti, štoviše, od početka se trudimo da budemo dostupni svima. Naši polaznici i članovi uvijek kažu kako smo zapravo jeftini u odnosu na ono što dajemo, no nama nikada nije bio plan da se obogatimo, već da svijet napravimo boljim mjestom. Naše bogatstvo su naši ljudi. Intimno znamo da smo puno njih učinili sretnijim i boljim ljudima ????
Što je skupo, a što jeftino, znamo svi. Nekad je to puko pitanje sredstva kojima raspolažemo, a nekad tek pitanje dobrog ili lošeg ukusa. Znanje nema cijenu, ono je trajna vrijednost. Sve drugo je potrošno.
Mi stvarno ne mislimo da je naša Edukacija skupa. Kroz godinu dana toliko puno toga naučiš, jedinim velikim dijelom koji se tiče kozmetičkih i higijenskih proizvoda postaneš samodostatan, a otkriješ i pravu ljepotu prirodnih proizvoda koje sam izradiš. Onako za sebe i po svojoj mjeri. Kao fino skrojen kaput ???? To nema cijene.
No znamo i to da je nekom ipak preskupa. Pa eto, probat ćemo za jednu osobu tu prepreku ukloniti.
Lani smo uz podršku naših Eteričica koje su dodatno sponzorirale još dvije polaznice uspjele educirati čak tri polaznice i ovo je još jednom prilika da im se zahvalimo. Nisu htjele da ih promoviramo niti na jedan način, pa to poštujemo, no potrudile smo se povezati polaznice i naše sponzorice. U Etericu se raste na puno načina i naše su Eteričice to tako lako dokazale.
Što treba učiniti kako biste se kandidirali za besplatnu edukaciju?
Uvjerite nas da ste baš vi ta osoba. Napišite motivacijsko pismo ili snimite video ili nešto treće, dozvolite nam da prepoznamo vašu želju. Budite kreativni i iskreni. To znamo cijeniti.
Prijaviti se mogu svi, bez obzira na mjesto stanovanja, jer imamo i on-line verziju edukacije, i zapravo, nema velike razlike između onih koji dolaze u udrugu na mjesečnoj bazi i onih koji pohažaju edukaciju on-line. Praksu će dio on line polaznika odraditi u nekoliko vikenda, a oni koji to ne budu mogli dobiti će dodatne video materijale i on line konzultacije.
Svoje prijave za besplatnu Edukaciju šaljite na mail eterico.udruga@gmail.com do 23. rujna 2023. Prijave koje dođu nakon tog datuma neće se uvažiti.

Sve o Edukaciji naći ćete na linku https://udrugaeterico.com/…/kompletna-edukacija-iz…/

Ako ste zainteresirani da postanete pokrovitelj i sponzorirate godišnju Edukaciju za još nekog polaznika, također nam se možete javiti.
Bilo bi nam drago da se ova priča proširi, pa slobodno dijelite i označite one kojima bi mogla pomoći.
Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.