Sadržajno bogata veljača. Što nas sve očekuje?

Evo nas u veljači, najkraćem u godini, ali u Etericu sadržajem najbogatijem mjesecu.


Edukacija iz prirodne kozmetike: Njega kose i vlasišta, regeneratori, maske za kosu i leave in pripravci – 14., 18. i 25. VELJAČE
Provjerite ima li još slobodnih mjesta!

DEGUSTACIJA MEDA s Anom Baričević:
Ana je naša privatna šaptačica pčelicama iz Vranja (Istre).  Ana ima svoje pčelice, svoj med i razne pripravke od njih.  Stalno se educira na tom polju i ima nam puno toga za reći i objasniti jer pčele je jako vesele i izuzetno ih voli, što se vidi iz načina na koji priča o njima i svemu što se veže uz pčelarstvo. Zato ne treba propustiti ovu priliku da čujemo iz njenih usta sve o tom divnom svijetu. Donijeti će sa sobom razne medove pa ćemo kroz jednu neformalnu, opuštenu atmosfericu isprobati i komentirati sva ta čuda što budu pred nama.
Potrudila se i pripremila svakome male pakete sa svim tim medovima koje ćete isprobati i koje onda nosite kući!
BORISOV POGLED NA VIRUSE:
U jeku corone Boris Oštarić je odlučio pričati svoju priču i viđenje o virusima i podsjetiti nas na moć fitoaromaterapije na tom polju.
“Medicina je danas pronašla mnoge vrlo efikasne lijekove protiv bakterija međutim kod virusa situacija je mnogo drugačija. Sama njihova priroda koja ih svrstava na granici između žive i nežive tvari čini golem izazov modernoj medicini.

Međutim mnoge studije ukazuju na veliki potencijal biljaka i eteričnih ulja u borbi protiv virusa.  Na ovoj radionici proputovat ćemo dišim sustavom i upoznati  virusne napasti koje nas vrebaju ove zime i kako se njima oduprijeti prirodnim metodama.”


FAT ŠKOLA:
Sve se zna, popunjena polaznicama i ide dalje. Ovoga puta predavačica i anatomije kao i cjelokupnog  predavanja je naša Milena Kladar, Veselimo se! 🙂

GOSTUJUĆE RADIONICE
MOJO BORBA S ATOPIJSKIM DERMATITISOM s Mateom Roksandić
Mateica je također naša polaznica i članica posljednjih dvije godine u Etericu. Došla nam je već oho-ho trudna i puna volje sudjelovati u kozmetičkim modulima. Nakon rođenja kćerkice Noelle, nastavila je dolaziti na sve module kako bi svojoj djevojčici izrađivala prirodnu kozmetiku. Njena priča s atopijskim dermatitisom je vrlo osobna i dugotrajna te je Matea učila, istraživala i pokušavala na sve načine pomoći svojoj malenoj. I… uspjela je!
Dolazi vam ispričati sve od početka do kraja svoje priče te vas naučiti kako da sami izradite kremicu i kupku za one koji se muče sa tim problemom.
Termin: 10.02. u 18 h
KETINE KUĆNE ČAROLIJE 
se nastavljaju. 🙂 Ovoga puta dvije teme.
 
12.02. U 18 h  3D SLIKA- DAMA U HALJINI, RAD NA SLIKARSKOM PLATNU 
26.02. u 18 h   OSLIKAVANJE TEKSTILA (TORBE, JASTUČNICE)
 
Dođite u nečemu što vas nije strah zaprljati. 🙂
Prijave i detalji kod Keti na:  092/ 280 4277 ili mailom: ketica782@gmail.com.

CAKE OR DIE! sirove slastice by Maja Barić
17.02. u 18h
Zbog velikog interesa Maja ponavlja istu radionicu kako bi svi mogli doći na red. Ovo će biti posljednja u nizu. Pa tko želi nek se javi na vrijeme Maji na: 091/923 8596.
Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.